Lazer Epilasyon ve Lazerli Epilasyon - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

3 Kasım 2007 Cumartesi

Lazer Epilasyon ve Lazerli Epilasyon

Lazer epilasyon da tercih edilen Alexandrite lazer ışını kıldaki koyu rengi veren melanin pigmenti tarafından emilerek kıl kökünü imha eder ve kök tamamen hasarlanınca tekrar kıl üretemez. Lazer epilasyon sistemindeki hava soğutma sistemi bu sırada cilt yüzeyini soğutur, ciltteki melanin tarafından emilen ışının yarattığı ısıyı ortadan kaldırarak lazer epilasyon uygulanırken cildin üst tabakasını korur ve acı hissini tama yakın yok eder.

Lazer epilasyon uygulamasının diğer kökten alma yöntemlerine göre en önemli üstünlüğü sonuçların kalıcı olmasıdır. Lazer epilasyon ile sırt, omuz, kol, bacak ve yüz gibi geniş alanların istenmeyen kıllardan hızla arındırılması saniyede 2 defa ve her seferinde 1,5 cm. çapında bir daire alanını tarayan bir ışın sayesinde mümkün olabilmektedir. Böylelikle lazer epilasyon istenmeyen kılların ortadan kaldırılmasında güvenli, hızlı, etkili, yan etkisi olmayan ve fazla acı vermeyen en etkili epilasyon yöntemidir.

12 yaşından büyük herkese uygulanabilen lazer epilasyon, iğneli epilasyona göre de bir çok üstünlüğe sahiptir. İğneli epilasyonun daha yavaş ve ağrılı bir işlem olduğuna dikkat çeken EPİDERM lazer epilasyon uzmanları şu bilgiyi veriyor: “İğneli epilasyonda her tüy folikülüne iğne en az bir defa batırılmaktadır ve tüy büyümesini yavaşlatmak için tüy folikülü elektrik şokuyla yakılmaktadır. Bu acıya çoğu insanın tahammülü mümkün olmamaktadır. Ayrıca kıl diplerinde iltihaplanma, kabuklanma gibi sorunlar oluşabilmekte bunlar kişinin günlük hayatına sorun teşkil edebilmektedir. İğneli epilasyonda önemli bir sakınca da kıl diplerine batırılan iğnelerin sterilizasyonu ve hijyen sorunudur. Bu iğnelerin doğru şekilde sterilize edilmemesi AIDS, Hepatit gibi hayati önem taşıyan bulaşıcı hastalıklara dahi yol açabilir. Alexandrite lazer ile yapılan lazer epilasyon 'da ise cilde 3 cm. kadar mesafeden atış yapmakta, lazer epilasyon aletinin ucu cilde hiç temas etmediğinden en hassas bölgelerde dahi hijyen kaygısı yaşanmamaktadır. Lazer Epilasyon en hijyenik yöntemdir

Lazer epilasyon`a başlamanın tam zamanı… Lazer Epilasyon ile yaza kadar istenmeyen tüylerinizden kurtulabilir, pürüzsüz bir cilde sizde kavuşabilirsiniz… Lazer Epilasyon ile kılsız bir hayata sizde merhaba diyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: