ELOS Teknolojisiyle Etkili Epilasyon - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

14 Ağustos 2007 Salı

ELOS Teknolojisiyle Etkili Epilasyon

Kliniğimizde; Lazer epilasyonda Dünya'da en son teknoloji olarak tanımlanan ELOS teknolojisine sahip elaser cihazı kullanılmaktadır.

Lazer epilasyon'da etkinliği kanıtlanmış diode lazer enerjisi ile son teknolojik gelişme olarak tanınan Radyofrekans enerjisi birlikte kullanılmaktadır. Etkin iki enerjinin birlikte kullanımı daha etkin, kalıcı epilasyon sonuçları ortaya çıkartmaktadır.

Radyofrekans enerjisinin kullanılmasıyla diğer laser epilasyon cihazlarının yetersiz kaldığı çok açık renkli kıllarda, beyaz kıllarda, çok ince tüylerde etkin tedavi sonuçları elde edilmektedir.



Yine radyofrekans enerjinin etkinliğinden kaynaklı olarak diğer epilasyon cihazları ile tedavi olanağı olmayan bronzlaşmış, solaryum sonrası, koyu cilt tiplerinde tedaviler başarıyla sonuçlanmaktadır. Tüm dünyada lazer epilasyon'da son teknolojik nokta olarak nitelendirilen Radyofrekans+diode lazer birlikteliği; hızlı tedavi seçeneğiyle tedavilerin kısa sürede sonuçlanmasını sağlamaktadır.



ELOS teknolojisine sahip lazer epilasyon sistemleri ile daha kısa sürede, daha güvenli, tüm cilt ve kıl tipleri için kalıcı, etkin epilasyon sağlanmaktadır

Hiç yorum yok: