Kesin Çözüm Sunan Lazer Epilasyon - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

9 Kasım 2007 Cuma

Kesin Çözüm Sunan Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon bayanlarda ve erkeklerde yüz ve vücuttaki istenmeyen tüy ve batıkları kalıcı bir şekilde yok edebilen tıbbi bir tedavi şeklidir. Bilindiği gibi lazer cihazları yaklaşık 25 seneden beri tıpta bir çok branşta tedavi amaçlı olarak kullanılıyor. (Göz, kalp, ameliyatlar, böbrek taşları...) Artık tıraş, ağda, cımbız gibi pratik olmayan ve kısa sürede tekrar geri çıkışlarını sağlayan yöntemler yerine pratik ve tüy sorununuzu son verecek teknolojinin son ürünü olan lazer yöntemleri tercih etmenizde çok büyük yarar var.

Bayanlarda en çok tercih edilen bölgeler; yüz (dudak üstü, çene, favori, boyun, kaş ortası ve kaş üstü), koltuk altı, göğüs çevresi, göbek, genital bölge, bikini bölgesi, kol ve bacaklar oluyor.

Erkeklerde en çok tercih edilen bölgeler ise, yüz (elmacık kemiği, kaş ortası ve kaş üstü, kulak üstü.), boyun ve boyundaki batıklar, ense, sırt, göğüs ve kol oluyor.

Yüz bölgesi

• Tüm yüz bölgesindeki uygulama ortalama 15 dakika sürer. Lazer son derece hızlı bir yöntemdir. Lazerde iğne olayı söz konusu değildir. Tabanca başlığını benzer bir cihaz bölgenin üstünde dolaştırılarak bölgeye taradığından işlemler kısa sürer.

• Uygulamadan sonra ancak bir ay geçtikten sonra tüyler çıkmaya başlar, çünkü lazer kıl köklerinin büyümelerini yavaşlatan bir yöntemdir. Normalde başka bir yöntem (cımbız, ip gibi) uygulandığında tüyler birkaç gün içerisinde tekrar geri çıkıp kişiyi son derece rahatsız edebilir ama lazer uygulamasından sonra tüyler ancak 1 ay geçtikten sonra geri çıkar. Tüyler bu tarihten önce çıkarsa, kişi istediği zaman uygulamaya başvurup işlem yaptırabilir.

Hiç yorum yok: