Epilasyon Genel Bilgi - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

16 Ağustos 2007 Perşembe

Epilasyon Genel Bilgi

Mezotherapy: Yağ doku fazlalıkları, sellülit, saç dökülmesi, cilt gevşemesi gibi pek çok soruna çözüm amaçlı uygulanan, tedaviyi gerçekleştirici ilaçların belirlenen yerlere enjekte edilmesi işlemidir.

Carboxitherapy: Bölgesel yağ fazlalıklarının eritilmesi, sellülit, beden sıkılaşması, cilt gevşekliğinin giderilmesi gibi konularda, ayrıca liposuction öncesi ve sonrasında uygulanan CO2 gazının deri altına enjekte edilmesi yöntemidir. 1930 yılından beri uygulanan bir yöntemdir.

Botox: Aşırı etkinleşmiş kasların gevşetilmesi amacıyla kullanılan, doğal saflaştırılmış bir proteindir. 13 yıldır tüm dünyada kullanılmakta olan bu ürün kırışıklık çizgilerinin giderilmesine yardımcı olur ve yeni çizgilerin oluşumunu engeller.

Kimyasal Peeling: Peeling işleminin ana prensibi hasarlı cilt tabakasını kaldırmak ve hasar görmemiş tabakayi canlandırmaktır. Sonuç olarak, sağlıklı, canlı, düzgün, ve gergin bir cilt elde etme işlemidir.

Lazer Epilasyon: En kısa sürede en etkili tüy yok etme işlemi olan lazer epilasyon dokulara zarar vermeden uygulanan lazer yani yoğunlaştırılmış ışıktır.

Akapunktur: Şişmanlık, sigara alışkanlığı, migren, başağrıları gibi rahatsızlıkların giderilmesinde uygulanan bir yöntemdir.

Cilt Bakımı: Cilt tipinize göre, cildi dengeleyen, destekleyen, onaran, besleyen, kırışıklıkları azaltan bakımlardır.

Kalıcı Makyaj (Mikropigmentasyon): Kısa bir kaşı uzatmak, olmayan bir kaş yapmak, dudak çizgisini düzeltmek, göz çizgisini yukarı kaldırmak, yara izlerini gizlemek için uygulanan işlemdir.

Hiç yorum yok: