VelaSmooth - Radyo Frekansı , Kızılötesi ve Titreşimli Emme Yöntemiyle Çalışan - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

28 Ekim 2007 Pazar

VelaSmooth - Radyo Frekansı , Kızılötesi ve Titreşimli Emme Yöntemiyle Çalışan

FDA tarafından şu ana kadar "Sellüliti etkili biçimde tedavi eden medikal cihaz" onayı alan Velasmooth Radyofrekanslı ELOS teknolojisi sayesinde selülitte etkinliği bilinen üç teknolojiyi (Radyofrekans, Kızıl ötesi Işık, Vakum) birarada bulundurmaktadır. Üç farklı alet ile gerçekleştirilebilen işlemler velasmooth ile tek alet üzerinde toplanmıştır. Böylece zamandan tasarruf etmek yanında bize daha ekonomik bir çözüm sunmaktadır ve her cilt rengi için güvenilir bir sistemdir.

Etkili!

1. Radyo Frekansı , kızılötesi ve Titreşimli emme yöntemiyle çalışan VelaSmooth, "selülit ve bölgesel yağlanmada" bıçaksız ve ameliyatsız şekilde yağ çevrelenmesinde tutarlı ve güzel sonuçlar getiriyor.

2. Selülit görünümünün giderilmesi ve cilt sıkılaşması ile Bölgesel incelme sağlanabilmektedir.

3. Odaksal lipodostrofiyi ve selüliti Radyofrekans, Kızılötesi ve Vakum kullanarak tedavi etmek hastalar tarafından kabul görüyor, komplikasyon riski yok ve hastalar tedavinin neticesinden çok memnun kalıyorlar.

4.Liposuction işlemi sonrasında uygulanabilir.

Son Teknoloji!

Yeni Radyo Frekanslı selülit tedavisi sistemi, selülitli görünüm tedavisinde gelinen son noktalardan birini oluşturuyor. Bu yeni selülit tedavisi sistemi tıbbi kanıtlara dayalıdır. Yeni Elos teknolojisinde bulunan birçok ilerleme, Elos'u her cilt rengi için en güvenilir sistemlerden bir tanesi haline getirmiştir.
Velasmooth Selülitlerle Nasıl Savaşıyor?

Yeni Radyo Frekanslı İncelme Tedavisi, yağ hücrelerinin hacmini metabolik hızlandırma yöntemi ile azaltır. Selülitin yumrulu ve pütürlü görüntüsü çoğunlukla lifli bağların yağlı tortuları sıkıp tutması ile oluşur. VelaSmooth; bu lifli bağları, ayrıca cildi ve yağ tabakasını mekanik olarak yönetir, aynı zamanda deri altında bulunan yağa tutarlı ve etkili bir ısıtma sağlar. Bu şekilde mitokondrileri de teşvik ederek canlandırır. Bağlar gerilir, hücreler parçalanır ve absorve edilir, o bölgenin metabolizması artar, bu parçalanmış hücreler vücuttan lenfatik sistem tarafından atılır ve sonuç olarak daha sıkı, düzgün bir görünüm ile genel bir incelme ve toparlanma elde edilir.
VelaSmooth' un en önemli özelliklerinden biride diğer cihazlarda kılcal damar problemi olan kişilere uygulama yapılamazken VelaSmooth bu hastalarada kolayca uygulanabilmektedir. Başarılı sonuçlar 15 seans uygulamadan sonra gerçekleşmektedir.

Yeni Radyo Frekanslı İncelme Tedavisi sıcak bir masaj gibidir ve çoğu hasta tedaviden keyif alır. Uygulama sırasında veya öncesi/ sonrası özel elbise veya çorap gerekmez. Görülebilir selüliti olan ve her tür cilt rengi olan hastalar için tedavi uygundur (sistem cilt pigmantasyonuna hassas değildir).
Kimlere Uygulanmaz?

Hamilelik, bölgenin enfekte veya yaralı olması, kalp düzenleyicileri, diyabet (Tip I veya II), ışığa duyarlı ilaçlar, bilinen antikoagülatif, kan pıhtılaşması, damar tıkanıklığı, anti-enflamatuar ilaçlar, tedaviden iki hafta önce aspirin kullanılması veya bilinen bir ışığa duyarlılık durumlarında uygulanmaz. Hastada bu rahatsızlıklardan biri varsa kişisel doktoruna danışması gerekir

Hiç yorum yok: