LAZER EPİLASYONDA FDA ONAYLI MEDIOSTAR XT DIOD LAZER KISA SÜREDE KALICI ETKİLİ GÜVENLİ LAZER EPİLASYON - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

22 Ekim 2007 Pazartesi

LAZER EPİLASYONDA FDA ONAYLI MEDIOSTAR XT DIOD LAZER KISA SÜREDE KALICI ETKİLİ GÜVENLİ LAZER EPİLASYON

LAZER EPİLASYONDA FDA ONAYLI MEDIOSTAR XT DIOD LAZER KISA SÜREDE KALICI ETKİLİ GÜVENLİ LAZER EPİLASYON

MeDioStar XT Diod Lazer, üçüncü ve en son jenerasyon diod lazer epilasyon cihazı olup, diod lazerlerin içinde en gelişmiş modeldir. MeDioStar XT Diod Lazer’ in gelişmiş bilgisayar sistemi sayesinde kişinin cilt rengine, kılın rengine, kalınlığına ve yoğunluğuna bakılarak kişiye özel ayarlamalar yapılabilir. Bu sayede cilde hasar vermeyecek ancak kıl kökü üzerinde maksimum tahribat yapacak en efektif dozlarla çalışılır. Böylece lazer epilasyon işlemi yanık ve lekelenme riski olmadan güvenli bir şekilde uygulanır ayrıca en kısa sürede etkin kalıcı sonuç elde edilir.

Vücuttaki istenmeyen kılların lazer epilasyon (laser epilation, laser hair removal) yöntemi ile yok edilmesi dünyada yaklaşık 20 yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu süre içinde Nd Yag, Alexandraite ve Diod lazerler olmak üzere 3 farklı jenerasyon cihaz geliştirilmiştir. La Perla Estetik Cerrahi, Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi’ nde kullanılan MeDioStar XT Diod Lazer en son jenerasyon Diod lazer sınıfının en gelişmiş modelidir.Cihazın gelişmiş teknolojisi sayesinde eski sistemlere oranla çok daha etkili, güvenli ve kalıcı sonuçlar sağlanmakta, seanslar mümkün olabilecek en kısa sürede tamamlanmakta ve uygulama sırasında duyulan rahatsızlıklar en aza indirgenmektedir.

Bayanların yanı sıra erkeklerin de ilgi gösterdiği lazer epilasyon yöntemi, Avrupa ve Amerika’da da milyonlarca kişide başarı ile uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok: