İğneli Epilasyon Nedir - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

3 Kasım 2007 Cumartesi

İğneli Epilasyon Nedir

İğneli epilasyon etkili bir yöntemdir. İğneli epilasyon, kıl köküne ince bir alet yardımı ile elektrik akımı verilerek yapılmaktadır. Elektrik enerjisi kıl kökünü tahrip ederek kılın tekrar çıkmamasını sağlamaktadır. İğneli epilasyon her cilt tipine, her renkteki kıllara uygulanabilir ve etkilidir.
Lazer epilasyonun etkili olmadığı gri ve beyaz renkli tüylerde iğneli epilasyon kullanılmaktadır. İğneli epilasyon etkili ancak uzun zaman alan bir yöntemdir
İğneli epilasyon hakkında merak edilen sorular ve yanıtları

İğneli epilasyon nasıl çalışır?
iğneli epilasyonda kıl köküne küçük çok ince ve metal bir uç sokulur. Daha sonra elektrik akımı verilir. Elektrik akımının verildiği alet özel olarak yapılmış belli bir elektrik enerjisini veren cihazlardır. Isı ve kimyasal reaksiyon ile kıl kökü tahrip olmaktadır.


İğneli epilasyon güvenli bir yöntem midir?
İğneli epilasyon etkili bir yöntemdir. Modern iğneli epilasyon cihazları ve yöntemleri tedavinin etkinliğini arttırmıştır. Ayrıca kişiye özel iğne kullanımı ile bulaşıcı hastalıklardan korunma sağlanır.


İğneli epilasyon ağrılı mıdır?
İğneli epilasyon esnasında hissedilen acı kişinin ağrı duyarlılığına, makine modeline ve kullanılan yönteme göre değişir. İğneli epilasyon öncesi anestezik krem kullanılarak hastaların ağrıyı az hissetmeleri sağlanmaktadır


İğneli epilasyonun yan etkileri nelerdir?
İğneli epilasyon güvenli bir yöntemdir. İğneli epilasyon uygulanmasından sonra kısa süreli ve geçici kızarıklık ve ödem oluşabilir. Daha sonra topluiğne başı büyüklüğünde çok ufak kabuklanmalar olabilir. Tedaviden sonra önerilecek krem ve ilaçlarla bu yan etkiler kısa sürede kaybolmaktadır.


Hangi vücut bölgeleri tedavi edilebilir ?
Vücudun her alanındaki tüyler iğneli epilasyon ile giderilebilir.


Uzun etki için iğneli epilasyon ne kadar süre devam edebilir ?
İğneli epilasyon uzun sürebilen bir yöntemdir. Tedavi süresi kişiden kişiye, tedavi edilen alan ve kıl yoğunluğuna göre değişir. İlk tedaviden itibaren etkili sonuçlar alınmaya başlanır. Tedavi seansları başlangıçta yoğundur. Daha sonra daha seyrek uygulanır.




ilen alan ve kıl yoğunluğuna göre değişir. İlk tedaviden itibaren etkili sonuçlar alınmaya başlanır. Tedavi seansları başlangıçta yoğundur. Daha sonra daha seyrek uygulanır.

Hiç yorum yok: