EPİLASYON ve Lazerli Epilasyon (Lazerle Epilasyon) - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

30 Ekim 2007 Salı

EPİLASYON ve Lazerli Epilasyon (Lazerle Epilasyon)

Hangi Epilasyon yöntemi en etkili epilasyon yöntemidir?Lazerli Epilasyon nedir?

Epilasyon : İstenmeyen tüy ve kıllardan kurtulmak anlamına gelir,çeşitli epilasyon yöntemleri bulunmakla birlikte;Lazerli epilasyon (Lazerle epilasyon) günümüzde en etkili kalıcı '' Epilasyon yöntemi ''olarak kabul görmektedir. Bu site; epilasyon yöntemleri ve Lazerli epilasyon (Lazerle epilasyon / Lazer epilasyon) hakkında bilgi vermek üzere hazırlanmış '' EPİLASYON Bilgi Sitesi '' dir. Epilasyon amaçlı bir takım yollara başvurmadan ve epilasyon amaçlı araç gereç edinmeden önce Lazerli epilasyon ve epilasyon yöntemleri hakkında tamamen sadece bilgi amaçlı olan sitemizin Lazerli epilasyon sık sorulan sorular bölümüne de gözatmanızı öneririz.

Lazerli Epilasyon; bayanlarda ve erkeklerde yüz ve vücuttaki istenmeyen tüy ve batıkları kalıcı bir şekilde yok edebilen tıbbi bir tedavi şeklidir. Lazerli epilasyon uygulanmaya başlanmadan önce kişilere genel dermatolojik muayene yapılmalı ve lazerle epilasyon için uygun aday olup olmadıkları tesbit edilmelidir. Lazerli-Lazerle Epilasyon uygulanıp uygulanmayacağına,doz ve enerjiye mutlaka Uzman Doktor karar vermelidir. Ağda,cımbız, tıraş gibi pratik olmayan ve kısa sürede tüy çıkışını yenileyen epilasyon yöntemleri yerine pratik ve tüy problemini ortadan kaldıracak lazerli epilasyon metodunun kullanılması günümüzde tercih edilen epilasyon yöntemidir.

Lazerli epilasyon kimlere uygulanabilir?
Mükemmel sonuçlar beyaz tenli ve koyu renkte kıla sahip kişilerde alınmaktadır. Ancak cildin ve kılın rengine bağlı olarak gerekli doz ve süre ayarlamaları yapılarak aynı sonuçlar elde edilmektedir. Yine de renksiz kıla ve siyah tenli kişilere lazerli epilasyon(lazerle epilasyon-lazer epilasyon) uygulanmamaktadır. Lazer epilasyon 12 yaşından itibaren koyu renkte kıla sahip olan ve durumu laser epilasyon yaptırmaya müsait olan herkese uygulanabilir.Lazer epilasyon yaptırmak niyetinde iseniz; mutlaka Laser epilasyon konusunda uzman olan bir lazer epilasyon merkezi 'nde Uzman Dermatolog Doktorlar tarafından muayene edilmelisiniz.



Epilasyon Bilgi Sitemizde;Epilasyon yöntemlerini,lazer epilasyon hakkında bilgileri, lazerli epilasyon araçlarını,lazer epilasyon yapılan merkezleri, lazerli epilasyon(lazerle epilasyon) ile ilgili merak edilen soruların cevaplarını bulacaksınız. Günümüzde artık sadece bayanlar değil erkekler de çok fazla olan kıllarından kurtulmak için lazerli epilasyon yöntemine başvurmaktalar...

Hiç yorum yok: