Alexandrite Lazer ve NDYag lazer - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

28 Ekim 2007 Pazar

Alexandrite Lazer ve NDYag lazer

Minna' da Lazer Epilasyonda çift sistem seçeneği ile tüm kıl ve cilt tiplerine güvenli ve etkili lazer epilasyon yapılabilmektedir. Merkezimizde Amerika' da "En İyi Lazer Epilasyon" ödülünü alan ve türk halkının ten rengi ve kıl yapısında en etkili sonuç alınan hava soğutmalı Cynosure Alexandrite Lazer ve NDYag lazer kullanılmaktadır. Unutmayın her lazer epilasyon cihazı aynı sonucu vermemektedir.

Lazer Epilasyon Nedir?
İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu lazer epilasyon'dur. Lazer epilasyonda kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile lazer ısısı cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşür.
Lazer epilasyon ile kıl kökü imha edilirken hedef seçici olarak ısıtma yaparak kıl köklerindeki hücrelerin yakılarak hasara uğratılmasıdır. Kıl kökü tarafından emilen enerji ısıya dönüşerek kılın kök hücresini tekrar büyüyemeyecek şekilde tahrip eder. Milisaniyeler içinde cilde uygulanan lazer ışını, cilt hücrelerine zarar vermeden geçerek kıl kökündeki renk pigmentleri tarafından emilir. Kalıcı epilasyon için kıl kökünün papilla denilen kıl üretici kısmının yok edilmesi gereklidir.

Lazer Epilasyon ile Sağlanan Sonuçlar Kalıcı mıdır ?
Evet. kökleri tahrip edilen kıllar bir daha çıkmamaktadır. FDA tarafından da onaylanan bu durum, uzun süreli klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Tedavi Sırasında Ağrı Hissedilir mi?
Hissedilmez, yalnızca soğutucu cihazın ve lazer ışığının cildinize çarpmasını hissedersiniz.

Neden Birden Fazla Seans Gerekmektedir?
Tedavi esnasında tüylerin büyüme aşamaları olan anajen, katojen veya telojen fazları tedavi açısından önemlidir. Lazer epilasyon uygulaması esnasında kılların farklı evrelerde olması, kalıcı ve kesin neticenin ortalama 4-6 seans sonrası alınmasının gerekçesidir. Lazer ışının uygulama süreleri ve dozları kişinin cilt tonu ve yapısal özelliklerine göre değişiklik gösterir.

Lazer Epilasyon Sonrasında İz Kalır mı?
Lazer epilasyondan hemen sonra cilt üzerinde,en fazla birkaç saat içerisinde geçecek şekilde hafif bir güneş yanığına benzeyen bir yanma hissi ve kızarıklık oluşabilir.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir? Seans Aralıkları Ne Kadardır?
Kaş ve göz arası haricinde gözleri özel koruma gözlükleri ile koruma şartı ile tüm vücut bölgelerindeki tüylere uygulanabilir. Seans araları yüz bölgesinde 4-6 hafta, vücudun diğer bölgeleri için 8-10 hafta arasında değişir. Merkezimizde epilasyon uygulamasından 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansı yapılmaktadır.

Erkekte Kılların Lazer Epilasyon ile Seyreltilebilmesi Mümkünmüdür?
Evet, vücut bölgelerine yapılacak her lazer epilasyon seansı sonucu ortalama %20 kadar kalıcı seyrelme elde edebilirsiniz, bu durum doğal ve estetik bir görünüm sağlayacaktır. Örneğin; sırt kıllarınızdan tamamen kurtulmayı, fakat göğüs kıllarınıza sadece 1-2 lazer epilasyon seansı uygulatarak yoğunluğunu azaltmayı tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: