Alexandrite Apogee 5500 Lazer - Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon | Lazer Epilasyon


  

               



           

14 Ağustos 2007 Salı

Alexandrite Apogee 5500 Lazer


Lazer epilasyon kimlere uygulanabilir?
Ergenlik çağına ulaşmış herkese uygulanabilir.Sadece çok yüksek derecede pikmentasyon sorunu olan (lekeye müsait iş)kişilerde ancak bunun tedavisi yapıldıktan sonra uygulanır.



Lazer epilasyon hangi bölgelere uygulanabilir?
Gözleri direkt ışıktan özel gözlüklerle koruma şartı ile tüm vücut bölgelerindeki tüylere uygulanabilir..

Uygulama süresi ne kadardır ?
Kullanılan cihazların özelliklerine göre değişmekle beraber çok hızlı çalışma özelliklerine sahip cihazlarla yüz 5 - 6 dakikada, bıyık 1 - 2 dakikada, bacaklar 1 saat gibi denilebilir.


Tedavi sırasında ağrı hissedilir mi?
Soğutucu cihazın ve lazer ışığının cildinize çarpmasını hissedebilirsiniz. Tedavi sırasında ve sonrasında 5 - 10 dakika bazen yarım saat süren kızarıklık olabilir. Bu geçicidir.


Bir seansta tüylerden kurtulmak mümkünmüdür?
Hayır, mümkün değildir. Çünkü kıl köklerinin hepsi aynı büyüme devresinde değildir. Uygulama esnasında olgun fazda (anogen) olan kıl kökleri etkilenir. Dinlenmekte (katogen) ve gerileme (telogen) fazındaki kıl kökleri etkilenmez. Bunlar için diğer seansların uygulanması gerekir. Kılların renklerinde ve büyüme devrelerinde olan farklılıklardan dolayı seans sayısı kişiye göre hatta aynı kişinin farklı bölgelerine göre değişir.


Önce.............................................. Sonra





Tedavi sırasında ağrı hissedilir mi?
Hayır, hissedilmez. Yalnız soğutucu gazının ve lazer ışığının çarpmasını cildinizde bir lastik çarpması gibi hissedebilirsiniz


Seans aralıkları ne kadardır?
Seans aralıkları bölgeye göre 4 ila 8 hafta arasında değişir.



Lazerline' diğer sistemlerin yanında son teknoloji FDA onaylı ALEXANDRİTE apogee 5500 lazer epilasyon sistemide kullanılaktadır; İnsan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi(alexandrite laser)olduğu FDA tarafından belgelenmiştir.

Hiç yorum yok: